حساسیت به کاشت ناخن چگونه است و آیا راهی برای درمان آن وجود دارد؟

( 3K )

بدون شک ناخن هایی مرتب و یکدست از آن چیزهایی است که هر خانمی آرزوی داشتنش را دارد. این میل خانم ها به زیبایی باعث شده روش های زیادی برای آن ابداع شود، که از جمله آن ها می توان به کاشت ناخن اشاره کرد. کاشت ناخن امروزه یکی از محبوب ترین حرفه هایی است که در دنیا وجود دارد.

بازار کار کاشت ناخن در ایران بسیار پر سود بوده و هر روزه افراد بیشتری وارد این بازار کار می شوند. اما بدیهی است که هر چیزی عوارض و مضرارت خاص خود را داشته باشد و کاشت ناخن هم از این امر مبرا نیست. حساسیت به کاشت ناخن یکی از مشکلات و عوارضی است که در این بین وجود داشته و نمی توان آن را نادیده گرفت. البته حساسیت ها و عوارض مربوط به کاشت ناخن تا حدود زیادی قابل پیشگیری و درمان بوده اما از یک جایی به بعد نمی توان از بروز آن ها خود داری کرد. به هر حال اگر می خواهید در مورد کاشت ناخن و حساسیت های آن اطلاعات بیشتری به دست آورید در ادامه با سایت آکادمی ملانژ رویا اکبری  همراه باشید!

حساسیت به کاشت ناخن چگونه است و آیا راهی برای درمان آن وجود دارد؟

کاشت ناخن چیست؟

یکی از روش هایی که امروزه خانم ها برای زیبا سازی دست های خود از آن استفاده می کنند، کاشت ناخن است. کاشت ناخن جزوی از ترند های زیبایی بوده که علاوه بر جنبه زیبایی گاهی اوقات جنبه درمانی هم دارد، برای مثال افرادی که به جوییدن ناخن های خود عادت دارند می توانند با کاشت ناخن این عادت را ترک نمایند. یا حتی افراد زیادی برای اصلاح فرم ناخن های آسیب دیده خود می توانند از این روش استفاده کنند. به هر حال که کاشت ناخن علی رغم آنکه گفتیم عوارضی به دنبال دارد، دارای مزایای خاص خود هم بوده و در واقع همین مسئله هم باعث محبوبیت آن شده است.

به هر حال کاشت ناخن را می توان نوعی تزیین یا آرایش ناخن و درست ها به شمار آورد، در این روش افراد متخصص با استفاده از مواد و وسایل مخصوص روی ناخن طبیعی یک لایه قرار داده که ماندگاری زیادی دارد. این مواد در طی زمان و با رشد ناخن ها حالت زیبای خود را از دست داده و از قسمت ریشه ناخن نیاز به ترمیم خواهند داشت.

قارچ ناخن چیست؟ علت قارچ ناخن و نحوه درمان کردن آن؟ بررسی علمی!
ادامه مطلب

البته این نکته ضروری است که کاشت ناخن به هیچ عنوان با پوست یا ریشه خود ناخن در ارتباط نبوده و مواد مورد استفاده برای ساخت یک ناخن مصنوعی تنها روی سطح ناخن قرار می گیرند. با این اوصاف باز هم عوراض ناشی از این کار ممکن است دامن گیر شما شود. اگر می خواهید با این عوارض و نحوه رفع آن آشنا شوید ادامه مطلب را از دست ندهید.

حساسیت های آلرژیک نسبت به کاشت ناخن

یکی از عوارضی که در کاشت ناخن وجود دارد، حساسیت های آلرژیک است. حساسیت های آلرژیک در اثر مواد شیمایی مورد استفاده برای کاشت ناخن به وجود می آید. به هر حال این مسئله تا حد زیادی به خود فرد بستگی داشته اینکه سطح ناخن او به مواد مورد استفاده واکنش نشان دهد یا خیر! البته توجه داشته باشید که کاشت روی خود ناخن انجام می شود و به ریشه کاری ندارد، اما گاهی اوقات جذب مواد شیمیایی توسط ناخن باعث می شود ما شاهد واکنش های آلرژیک در پوست اطراف ناخن باشیم.

علی رغم اینکه این مشکل تا حدود زیادی به فرد و حساس بودن پوست او بر می گردد، اما اینکه یک ناخن کار از موارد با کیفیت برای کاشت استفاده کند تا حد قابل توجهی از این مشکل جلوگیری خواهد کرد. به همین علت برای جلوگیری از حساسیت به کاشت ناخن بهتر است که به ناخن کاری حرفه ای مراجعه کرده و قبل از هرچیز در مورد موادی که استفاده می کند اطلاعاتی به دست آورید.

حساسیت های آلرژیک نسبت به کاشت ناخن

قارچ و عفونت های باکتریایی

از دیگر عوارضی که می توان آن را حساسیت به کاشت ناخن به حساب آورد می توان به قارچ ها و عفونت های باکتریایی اشاره کرد. حساسیت های باکتریایی مسئله ای است که به راحتی قابل حل و کنترل است. معمولا قارچ ها و عفونت هایی باکتریایی در اثر مواد نامرغوب و بی کیفیت، همچنین استفاده نادرست از مواد، عدم هواگیری و عدم مراقبت های اولیه از ناخن های کاشت به وجود می آید. تا حدود زیادی اگر شما به یک فرد مجرب برای کاشت ناخن مراجعه نمایید از این دسته از حساسیت های کاشت ناخن در امان خواهید ماند.

کی ناخن را ترمیم کنیم؟
ادامه مطلب

البته که مراقبت های پس از کاشت هم می تواند در این زمینه تاثیر گذار باشد، شما نباید به هیچ عنوان با دست بدون دست کش ظرف شسته یا آشپزی کنید. این کار باعث می شود مواد از سطح ناخن شما جدا شده و مولکول های آب و میکروب ها به زیر لایه های مواد نفوذ کرده و به سطح ناخن شما آسیب وارد کنند. این مسئله در عدم هواگیری هم به وجود خواهد آمد. اگر ناخن کار نتواند به خوبی ناخن های شما را هواگیری کند باز هم با این مسئله روبه رو می شویم. دقت کنید که ناخن کار شما اصول اولیه و بهداشتی مانند استفاده از محلول ضد قارچ قبل از مواد گذاری را انجام دهد.

سرطان

سرطان از دیگر عوامل حساسیت به کاشت ناخن به شمار می رود. این مسئله هم مانند حساسیت های آلرژِیک غیر قابل پیشگیری است؛ چرا که خب به هر حال استفاده از مواد شیمیایی در کاشت ناخن غیر قابل اجتناب بوده و اکثر موادی که برای کاشت ناخن استفاده می شوند به صورت مستقیم روی سطح ناخن قرار می گیرد. این مسئله باعث شده که مواد شیمیایی به ناخن جذب شده و عاملی برای سرطان پوست باشد.

البته نباید خیلی در این مورد نگران بود؛ چرا که این امر به ندرت اتفاق افتاده و نمی توان گفت که انجام کاشت ناخن موجب سرطال می شود. به هر حال اگر در این مورد نگران هستید باز هم پیشنهاد می کنیم که به ناخن کاری مجرب مراجعه کرده که از مواد مرغوب، با کیفیت و حداقل حساسیت استفاده نماید.

تضعیف ناخن طبیعی

تضعیف ناخن بدیهی ترین حساسیت به کاشت ناخن بوده و به هیچ عنوان قابل پیشگیری نیست؛ چرا که خب هر چه باشد یک لایه مواد روی سطح ناخن قرار گرفته و این مسئله باعث می شود که اکسیژن آنچنانی به سطح ناخن نرسد و خب طبیعی است که ناخن تضعیف شود.

البته مسائلی مانند نحوه سوهان کشی، نحوه مواد گذاری و جنس مواد تا حد زیادی روی این مسئله تاثیر گذارند. بازهم تاکید می کنیم که با مراجعه به فردی که در این زمینه تعهد کاری داشته و حرفه ای است می توانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کنید.

هزینه آموزش کاشت ناخن در حال حاضر چه قدر است؟ بررسی جامع!
ادامه مطلب

تضعیف ناخن طبیعی

سخن آخر

کاشت ناخن یکی از ترند ترین آرایش های ناخن و دست به شمار رفته و محبوبیت بسیاری دارد. با این وجود نمی توان از حساسیت به کاشت ناخن چشم پوشی کرد. امروز ما در این مطلب سعی داشتیم تا حدودی در مورد کاشت ناخن و حساسیت های آن اطلاعاتی در اختیار شما قرار دهیم، به هر حال امیدواریم که این موارد برای شما مفید واقع شده باشد.

منبع تالیفی

برای دریافت مشاوره آموزش و ثبت‌نام دوره‌ها با ما تماس بگیرید.

ثبت درخواست

لطفا صبر کنید

طراحی و توسعه توسط کاسبی